Adenium sărbătorește copilăria oferind cărți de poveste la jumătate de preț

iun. 2nd, 2015 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 1-15 iunie 2015 beneficiați de o reducere de 50% din prețul oricărei cărți din colecțiile O inimă de Broscuță, Căsuța fermecată și BD Junior. Reducerea se aplică doar la comenzile efectuate pe site-ul Adenium.

Povestea colecției O inimă de Broscuță a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi. Colecția conține, până în prezent, zece volume scrise de Gheorghe Vîrtosu, două cărți de colorat și două tomuri de benzi desenate cu desene originale, create de o echipă de ilustratori și scenariști talentați. Calitatea prezentării este excepțională, volumele fiind tipărite în Italia. Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Colecția Căsuța fermecată este dedicată poveștilor copilăriei care așteaptă să fie descoperite de cei mari și de cei mici. Grafica excepțională acordă o dimensiune în plus poeziei și prozei pentru copii. Este locul perfect de dezvoltare a dragostei de carte și de frumos. Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Colecția BD Junior conține reinterpretări ale unor cunoscute povești și romane din literatura pentru copii, transpuse în benzi desenate originale, realizate în condiții grafice deosebite.

Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Descoperiți universul unor cărți de poveste și profitați de reducerile oferite!

Număr de vizualizări :935


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro