„Ce înseamnă civilizația europeană?”, conferință susținută de Horia-Roman Patapievici, la Sibiu

iun. 24th, 2015 | By | Category: Eveniment

Luni, 29 iunie 2015, de la ora 18.00, în Sala de festivități (Corp A) a Bibliotecii Astra din Sibiu, Horia-Roman Patapievici va susține o conferința cu tema „Ce înseamnă civilizația europeană?”.

Conferința va inaugura cea de-a XII-a ediție a Colocviilor Revistei Transilvania, manifestare inclusă în proiectul ”Sibiu – Capitală Universitară Europeană” al Universității Lucian Blaga din Sibiu în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu.  Proiectul se desfășoară în perioada 29 iunie – 4 iulie 2015.

Număr de vizualizări :1060


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro