TIMPUL cinematografiei românești la Bookfest

mai 21st, 2015 | By | Category: Postcard

Festivalul Serile Filmului Românesc TIMPUL, care s-a desfășurat la Iași, între 6 și 10 mai 2015, a adunat în jur de 5.000 de ieșeni la filmele difuzate sub genericul „reconstituirea”. Festivalul din acest an i-a fost dedicat actorului George Mihăiță, iar alături de actor, la Iași, timp de două zile, au fost Ileana Popovici, Vlaimir Găitan, Irina Margareta Nistor. Cu două zile dedicate filmelor în care George Mihăiță a făcut roluri extraordinare, continuate apoi cu filme românești din toate timpurile, Serile Filmului Românesc TIMPUL au stârnit emoții și au readus în fața publicului de toate vârstele, actori, după 47 de ani au 30 de ani de la întâlnirile de pe platorurile de filmare.

Cu ocazia festivalului, revista de cultură TIMPUL a oferit spațiu editorial unui supliment dedicat festivalului. Interviurile, reportajele și relatările din cadrul festivalului sunt realizate de către membrii Asociației Studenților Jurnaliști din Iași, sub coordonarea redacției TIMPUL.

***

Revista se lansează joi, 21 mai 2015, la Bookfest, în cadrul evenimentelor Adenium și TIMPUL. Evenimentul îi are ca invitați pe Daniel Cristea-Enache, Emil Hurezeanu, Radu Vancu, George Bondor, Claudiu Komartin, Daniel Șandru. Dezbaterea va fi moderată de Andrei Giurgia. De asemenea, publicația poate fi achiziționată din centrele de presă Inmedio din toată țara, precum și din rețelele Cărturești, Librarium. În format digital, TIMPUL poate fi răsfoit pe elefant.ro.

Număr de vizualizări :1005


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro