Revolution Festival, la Timișoara

mai 7th, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada 30 – 31 mai 2015, la Timișoara (Muzeul Satului) are loc Revolution Festival. Festivalul propune audienței artiști de cea mai bună calitate, atât internaționali, cât și locali. Ei vor aduce aprope de public parte din vibe-ul și atmosfera EXIT și Sea Dance, care au devenit faimoase în întreaga lume.

Echipa EXIT e la Timișoara! Creatorii Festivalului EXIT din Serbia și ai Festivalului Sea Dance din Muntenegru sunt încântați să vă anunțe un nou eveniment de anvergură: Get EXITed Revolution Festival!

DJ Fresh – Louder (Live at Exit 2013): www.youtube.com/watch?v=tmpRQqYHs_s

La Timișoara a decis să facă „revolutie” șarmantul DJ Fresh! Acesta va prezenta în fața publicului hituri de drum and bass și dubstep, piese ce au ocupat, pentru prima oară în istorie, locul întâi în topurile muzicale din Marea Britanie. Printre acestea se numără piese cu peste 100 de milioane de vizualizări, precum „Louder” și „Hot Right Now”, care au cucerit lumea în urmă cu doar câțiva ani. Alături de ele se regăsesc și „Gold Dust”, „Dibby Dibby Sound” sau „Earthquake”, cea din urmă fiind o colaborare cu liderul casei de discuri Mad Decent, respectiv Diplo featuring Dominique Young Unique.  Având și o nominalizare la un BRIT Award, artistul are toate șansele să dea viață uneia dintre cele mai fierbinți petreceri care s-a dat vreodată în această parte a țării. Noisia, trioul electronic din Olanda, se alătură evenimentului cu magnificul lor sound de drum and bass, dubstep, breakbeat și house, care se regăsește în hiturile „Machine Gun”, „Tommy’s Theme”, „Shellshock” și multe altele. Trupei i s-a cerut să facă remixuri pentru nume celebre precum Labrinth, deadmou5, Mark Knight sau The Prodigy, devenind astfel una dintre cele mai solicitate formații din lume. De altfel, atât Noisia cât și The Prodigy sunt confirmate pentru ediția din acest an a Festivalului Sea Dance. Sabaton, una dintre cele mai influente trupe de heavy metal din Suedia, va participa și ea la eveniment, aducând cu sine și melodii colosale precum „Carolus Rex”, „Uprising”, „Primo Victoria”, „GottmitUns”, „Panzerkampf” și multe altele. Majoritatea pieselor grupului sunt inspirate de războaie și conflicte, fapt ce rezultă în prestații live epice, greu de uitat. Zburând direct de la Londra, aterizează Modestep, un combo de dubstep și electronic rock, cunoscut pentru hituri ca „Feel Good”, „Sunlight”, „To the Stars” sau „Show Me a Sign”. DJ Marky ft. Stamina MC vin din Brazilia, iar la Timișoara vor încinge atmosfera cu ajutorul unor melodii de succes precum „LK – Carolina Carol Bela” sau „Só Tinha Que Ser Com Você”. Cea mai solicitată trupă din Balcani, Dubioza Kolektiv, va urca și ea pe scenă. O adevărată senzație de rap, reggae și ska,  formația din Bosnia a fost declarată de către Manu Chao cea mai bună trupă din Europa. Din prestația ei nu vor lipsi hituri precum „U.S.A” și „No Escape from Balkan”. Lineup-ul festivalului este completat de Eyesburn, Partibrejkers, Implant pentru refuz, DJ Mighty Boogie și mulți alți artiști și DJ atât locali, cât și internaționali.

Revolution Festival este împărțit în mai multe zone. În prim-plan este scena principală care portă numele de Music Guru, urmată de Electric Apex, scenă de unde vor răsuna cele mai tari sound-uri electronice. Ritmuri de salsa, mambo, samba sau rumba se vor găsi la Cubalkan, care se află sub tutela cubanezului Choma Sumbu Garcia, care este responsabil pentru faimoasa scenă latino de la EXIT. Petru cei care doresc vibrații pozitive și sunete reggae, dub și dancehall, scena Zion Love este locul ideal de la Revolution Festival. Cei care vor să danseze pe muzică aleasă chiar de ei vor putea face acest lucru, purtând căști, în cadrul petrecerilor silent disco. Acestea se vor ține în ambele zile ale festivalului, fiind găzduite la scena Ghost Music. Arta cinematografică își va avea locul la Videorama, zona unde se vor proiecta cele mai spectaculoase showuri live filmate la EXIT și Sea Dance. Revolution Festival va găzdui și zona Foodinon, unde petrecăreții vor putea să-și încarce bateriile pentru a putea să danseze toată noaptea.

Porțile festivalului Get EXITed Revolution se vor deschide la ora 19 și nu se vor închide decât la răsărit, în jurul orei 6. Locația de la Muzeul Satului a fost aleasă în așa fel încât să poată să găzduiască un public numeros, care va avea ocazia să asculte concertele unora dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.

Biletele se găsesc în rețelele www.eventim.ro și www.myticket.ro, de vineri, 8 mai.

Pentru o perioadă limitată, prețul unui bilet este de 49 de lei. După ce biletele „early-bird” sunt epuizate, prețul va crește la 69 de lei. Pentru cei care au de gând să-și cumpere un bilet la EXIT, avem o veste bună. Aceștia vor avea accesul liber la EXITed Revolution Festival, iar tot ceea ce trebuie să facă este să vină cu biletul de EXIT la Muzeul Satului Bănățean pe 30 și 31 mai 2015.

Număr de vizualizări :571


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro