Recitalul ”Songs from the English Renaissance”, cu Adrian Andrei și Mihaela Andrei

mai 22nd, 2015 | By | Category: Eveniment

Stagiunea Muzicală Theodor Aman organizată de Muzeului Municipiului Bucureşti, vă invită vineri, 22 mai 2015, de la ora 19.00, la un concert de gală susţinut de Adrian Andrei, compozitor și chitarist, și Mihaela Andrei, soprană, la Muzeul Theodor Aman, casa-atelier a artistului.

Împletind armonios tradit­ia folclorică cu cea a muzicii clasice, duo-ul muzical format din cuplul Mihaela Andrei și Adrian Andrei constituie un reper original în peisajul muzicii românești.

Adrian Andrei este un compozitor apreciat și recunoscut pe plan naţional și internaţional pentru muzica sa scrisă pentru chitară. După o experienţă internaţională desfasurată în Canada si Emiratele Arabe, în prezent este profesor de chitară la Scoala de Muzică nr. 3 din București. A scris numeroase lucrări pentru chitară, dar și pentru formule camerale, lucrări care au fost și sunt publicate de edituri ca: Starborn Music, Arpeggione, Edition d’Oz, Guitarissimo etc.

Soprana Mihaela Andrei s-a făcut remarcată prin calităţile sale vocale în producţii scenice, în care interpreta a revelat cu mult talent cele mai importante opere din repertoriul liric. Activitatea sa bogată pe scenele naţionale, iniţiată încă din perioada studiilor universitare, a fost continuată și perfecţionată de-a lungul anilor ce au urmat absolvirii.

Program

1. Philip Rosseter : What then is love but mourning

2. John Dowland : Come, heavy sleep

3. John Dowland : My thoughts are wing’d with hopes

4. Thomas Campian : Thou art not fair

5. Philip Rosseter : Sweet come again

6. John Dowland : Sorrow stay

7. John Dowland : Fine knacks for ladies

8. John Dowland : I saw my Lady weep

9. John Dowland : Come again

10. John Dowland : Shall I sue

11. Philip Rosseter : When Laura smiles

12. Robert Johnson : Have you seen but a white lily grow?

13. John Dowland : Can she excuse

14. John Dowland : Flow my tears

Preţul unui bilet este de 16 lei.

Past events cu Adrian Andrei:
www.facebook.com/media/set/?set=a.456590644498159.1073741842.328632620627296&type=1

Număr de vizualizări :1049


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro