Marcel Manea lansează volumul ”Bărbați pe tocuri”

mai 11th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 16 mai 2015, la ora 17:00, în spațiul Kombinat din Strada Pitar Moș, nr 21 (lângă terasa La Copac), Marcel Manea lansează volumul  ”Bărbați pe tocuri”.

Marcel Manea ia caimacul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2015 și lansează la Kombinat cartea “Bărbați pe tocuri”. Autorul a premeditat lansarea cărții ”Bărbați pe tocuri”  cu fix o săptămână înaintea Salonului Internațional de Carte Bookfest 2015 tocmai pentru a lua caimacul. La evenimentul găzduit de Kombinat vor fi mulți invitați-surpriză, viniluri cu muzică bună și vin roșu. Cartea ”Bărbați pe tocuri” este o colecție de scurte povestiri care explorează fanteziile romantice din marile orașe.

Marcel Manea a trăit și respirat pentru o vreme în Suedia. Peripețiile sale se regăsesc într-un manuscris care mai târziu a devenit nuvela ”Sindromul Stockholm”. Are în palmares mai multe scenarii de film. Este coautor al antologiei ”Ficțiuni Reale”, Humanitas, 2013.

”Printr-o nebunie temporară cum e viaţa am fost invitată la această petrecere. Bărbații pe tocuri m-au primit precum orfanii pe mama-surogat. Toţi aceşti copii neruşinaţi erau o duzină de băieţei care se purtau precum divele anilor ‘40. La cât vin băusem noaptea aia nu te aştepta să-mi amintesc cronologia faptelor. M-am apropiat de blondinul misterios, târându-mi decolteul care în epoca hetero mi-ar fi garantat mai mult ca sigur victoria. Blondinul meu era primul escroc sentimental din peninsula gay pe care-l întâlnisem. Dacă erai gay, te îndrăgosteai numaidecât de el şi sufereai ca dracu. Dacă erai femeie şi te îndrăgosteai de el, sufereai ca dracu ăl bătrân dacă-i poţi spune aşa. Prin toată adunătura de bărbați pe tocuri, blondinul meu era asemenea unui borcan cu miere.” (Marcel Manea, Bărbați pe tocuri)

Facebook eveniment: www.facebook.com/events/1610238189189678/

Facebook Kombinat: www.facebook.com/magazinkombinat

Număr de vizualizări :2236


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro