Louis Pierre Blanc, 155 de ani de la naștere

mai 3rd, 2015 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 16.00, la Palatul Spayer (Str. Batistei, Nr. 24A) București va avea loc o conferință susținută de istoricul de artă drd. Oana Marinache și avocatul Teodor Mărieș prilejuite de împlinirea a 155 de ani de la nașterea arhitectului Louis Pierre Blanc.


”În 2015 sărbătorim 155 de ani de la nașterea arhitectului elvețian Louis Pierre Blanc. Totodată, în 9 mai se comemorează 112 de ani de la trecerea sa în neființă, prilej cu care dorim să organizăm o conferință în cadrul căreia să îi prezentăm povestea vieții, să trecem în revistă principalele realizări și să vizităm una dintre cele mai frumoase reședințe, Palatul Spayer (1899-1900).
Turul ghidat va continua de la 17:00 la 18:00 la Ministerul Agriculturii, Casa Blanc-Brâncoveanu, Casa Filipescu și Casa Mauriciu Blank.” (Oana Marinache)

Participare gratuită, în limita locurilor disponibile (60), cu confirmarea prezenței dvs. la asociatiaistoriaartei@gmail.com

Număr de vizualizări :803


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro