Lansarea volumului ”Arheologia iubirii” de Răzvan Dolea

mai 5th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 7 mai 2015, la ora 17:00, în foaierul central al Sălii Radio, din strada General Berthelot 60-64, va avea loc lansarea volumului ”Arheologia iubirii” de Răzvan Dolea. Alături de autor vor lua cuvântul: criticul dramatic Cristina Rusiecki, jurnalistul Valentin Protopopescu şi editorul Bogdan Hrib.

Noul volum de poeme al scriitorului Răzvan Dolea publicat la Editura Tritonic, poartă titlul ”Arheologia iubirii” şi este unul de o factură particulară, al cărui obiect de cult este mărturisirea ritmată muzical, în versuri măiastre, a veşnicei iubiri pentru femeia generică.

Neobosit de acest ideal canonic într-un prezent terorizat de mediocritatea versului alb, Răzvan Dolea, rămâne o voce lirică singulară, iar poemele sale constituie o pildă de ritualică venerare a unei femei perfecte, altminteri de negăsit în viaţa de toate zilele.

Număr de vizualizări :1059


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro