Impresii de la lansarea cărţii de interviuri ”Despre cum nu am ratat o literatură grozavă” de Angela Baciu

mai 7th, 2015 | By | Category: Postcard

Marți, 5 mai 2015, ora 18.00, la  Librăria “Donaris” Galaţi, scriitoarea Angela Baciu a lansat cartea de interviuri ”Despre cum nu am ratat o literatură grozavă”, apărută la Editura Junimea. Vă prezentăm câteva dintre părerile celor care au participat la eveniment.

“O lansare cum cred că îşi doreşte orice autor: s-a recitat poezie, s-a cântat la chitară, s-a citit cu ropot de aplauze, s-au oferit multe flori, s-au dat autografe şi totul s-a întâmplat în lumina caldă a unui soare prietenos. Mulţumim domnului prof. Frosin că a fost alături de noi, mulţumim domnului Vlad Vasiliu că ne-a încântat şi în librărie nu doar la teatru cu talentul său; mulţumim dnei Angela Baciu pentru prezenţa frumoasă şi delicată, mulţumim doamnei Angela Baciu că a ales librăria noastră pentru a-şi lansa cartea. Nu îi uităm nici pe tinerii care au fost alături de noi: pe Mihaela Matei, cu un moment frumos de lectură, şi cei patru tineri care au cântat la chitară: Alexandru Cristian, Lada Pranitchi, Vlăduţ Brici şi Daniel Lungu, sub îndrumarea prof. Iulian Manole. Şi bineînţeles vă mulţumim dumneavoastră, dragi cititori şi distinşi iubitori de carte, pentru că aţi fost alături de noi în număr atât de mare încât librăria noastră a părut neîncăpătoare! Vă mai aşteptăm!” – Echipa Librăria Donaris

“O seară cu totul specială, am cunoscut-o, în sfârşit, pe Doamna Angela Baciu, e atât de minunată, caldă, frumoasă. Îţi lasă impresia că poţi ajunge atât ce repede la inima ei. Mulțumesc pentru autograf” (Dana)

“N-am crezut că la o lansare de carte, în zilele noastre, poate fi o librărie atât de plină şi oamenii să stea în picioare să asculte poezie, muzică şi apoi să se aşeze la rând să primească autografe. Felicitări organizatorilor şi ne mândrim cu asemenea valori.” (Adriana C.)

“O cunosc de multă vreme pe doamna Angela Baciu, mi-a fost profesoară de limba română. Am venit astăzi împreună cu fiica mea s-o cunoască. Am fost mândră şi onorată.” (Liliala şi Anda)

„Câtă lume este în această seară la lansarea Angelei Baciu. Aştept cu mare emoţie un autograf. Am aflat de eveniment de pe facebook şi mi-am dorit s-o cunosc personal pe autoare. Am auzit că este brăileancă cs şi mine” (Lori)

Organizator eveniment: Librăria Donaris Galaţi

Moderator: Vlad Vasiliu – actor

Au prezentat şi au vorbit despre autoare: prof.Constantin Frosin – scriitor şi traducător şi Angela Ribingiuc – poet, jurnalist

Număr de vizualizări :1460


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro