Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”, ediția a 4-a

mai 28th, 2015 | By | Category: Eveniment

Teatrul Țăndărică anunță începerea Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”, ediția a 4-a și, odată cu el, declară deschisă Stagiunea de Vară. Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București, sub egida ASSITEJ Internațional,  prima parte a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se va desfășura în perioada 29 mai – 3 iunie 2015, în cadrul Stagiunii de Vară care a început în 22 mai 2015.

Scopul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din București. Așadar, începând din 29 mai până în 14 iunie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Alexandru Ioan Cuza (Aleea cu Platani, intrarea din Liviu Rebreanu). Mai mult, pe toată perioada Stagiunii de vară, printr-un parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, câte 50 de copii din centre de plasament vor beneficia de intrare gratuită la fiecare reprezentație de la Teatrul Itinerant.

Timp de 6 zile, Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”  va aduce o mare bucurie copiilor și părinților din București, care vor putea viziona o gamă diversificată de spectacole atât ale Teatrului de Animație Țăndărică cât și ale teatrelor și companiilor de profil din întreaga țară (Teatrul Bacovia – Bacău, Teatrul de Păpuși Puck – Cluj-Napoca, Compania MAG – București, Teatrul Așchiuță – Pitești, Miniartshow by Ioana Ginghină – București).

În perioada 29 mai – 3 iunie 2015, vor putea fi vizionate în cadrul festivalului spectacole interactive precum „Ursul păcălit de vulpe” şi „Ridichea uriaşă” ale Teatrului de Animație Țăndărică, ce păstrează firul clasic al naraţiunii, dar îi invită pe micii spectatori (+3 ani) să participe la construirea LIVE a acestor poveşti pline de lecţii de viaţă, precum și spectacole cu scenarii și muzică originală cum ar fi “Cântec pentru Tisha” al Companiei Miniartshow și multe alte spectacole minunate:

VINERI, 29.05.2015

ora 10:00, Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I. Cuza

RIDICHEA URIAȘĂ

ora 10, Teatrul de Animație Țăndărică – Sala Lahovari

PUNGUȚA CU DOI BANI

SÂMBĂTĂ, 30.05.2015

ora 11, Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I. Cuza

REGELE MINCINOȘILOR, Teatrul Bacovia, Secțiunea Teatrul de Animație, Bacău

ora 11, Teatrul de Animație Țăndărică – Sala Lahovari

PĂCALĂ

ora 18, Teatrul de Animație Țăndarică – Teatrul de pe Teatru

CENUȘĂREASA, Compania MAG

DUMINICĂ, 31.05.2015

orele 10 și 12, Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I. Cuza

CAPRA CU TREI IEZI

ora 11, Teatrul de Animație Țăndarică – Sala Lahovari

PRINȚESA ȘI BROSCOIUL

ora 12, Teatrul de Animație Țăndarică – Studio Animart

URSUL PĂCĂLIT DE VULPE

ora 18, Teatrul de Animație Țăndarică – Teatrul de pe Teatru

RIDICHEA URIAȘĂ

LUNI, 1.06.2015

ora 10, Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I. Cuza

RIDICHEA URIAȘĂ

ora 10, Teatrul de Animație Țăndarică – Sala Lahovari

FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ

ora 11, Grand Cinema and More – Mall Băneasa

PUNGUȚA CU DOI BANI

ora 18, Teatrul de Animație Țăndarică – Teatrul de pe Teatru

URSUL PĂCĂLIT DE VULPE

MARȚI, 2.06.2015

ora 11, Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I Cuza

ALBA CA ZĂPADA, Teatrul Așchiuță, Pitești

ora 10, Teatrul de Animație Țăndarică – Sala Lahovari

CÂNTEC PENTRU TISHA – Miniartshow by Ioana Ginghină

MIERCURI, 3.06.2015

ora 10, Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I Cuza

VASILACHE ȘI MĂRIOARA, Teatrul de Păpuși Puck, Cluj-Napoca

ora 10, Teatrul de Animație Țăndarică – Sala Lahovari

PINOCCHIO

Mai multe detalii despre spectacolele din Festival le puteți găsi pe site-ul Teatrului de Animație Țăndărică: www.teatrultandarica.ro/

Festivalul „Teatru, Stradă şi Copil” face parte din „Stagiunea de Vară”, aflată sub motto-ul „Fă ceva diferit! Ia un copil şi du-l azi la teatru!” și care se va desfășura până la sfârșitul lunii septembrie, în trei etape.

Prima etapă (29 mai-3 iunie 2015) se axează pe o componentă națională, urmând ca a doua și a treia etapă (iulie, respectiv septembrie) să aducă și o importantă componentă internațională.

gradinitebucuresti.com/

Parteneri Media: Radio Itsy Bitsy | Bucuresti FM | Radio Romania Cultural | Sapte Seri | BlitzTV | Observatorul Cultural | LiterNet.ro | Gazeta de Arta Politica | BeWhere | Orasulm.eu | BookLand | calendarevenimente.ro | prokid.ro | Melc Codobelc | copilul.ro | gradinite.com | listegradinite.com | gradinitebucuresti.com | Revista Papa Tot | Agenda culturala pentru copii

Rezervări bilete: ONLINE sau la 021.315.23.77

Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I. Cuza (Aleea cu Platani, intrarea din Liviu Rebreanu)  Sala Lahovari – Str. Eremia Grigorescu, nr. 24

Studio Animart – Str. Eremia Grigorescu, nr. 24, etaj 4

Teatrul de pe Teatru – Str. Eremia Grigorescu, nr. 24, etaj 5

Grand Cinema and More – Mall Băneasa, Șoseaua București – Ploiești, 42D

Număr de vizualizări :1225


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro