Cinemateca francofonă: ”J’enrage de son absence” / ”Mi-e dor de mor de el” de Sandrine Bonnaire, la Timișoara

mai 25th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 27 mai 2015, la ora 19:30, în sala Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara (bd. Vasile Pârvan nr. 4), Institutul Francez din Timișoara, Lectoratul francez din Timișoara și Asociația Hexagone vă invită din nou la ”Cinematecă francofonă”. Pentru această ediţie propunerea este ”J’enrage de son absence / Mi-e dor de mor de el”, o dramă realizată de Sandrine Bonnaire, coproducţie Franţa-Belgia-Luxemburg.

Sinopsis: După o absenţa de zece ani, Jacques a reapărut în viaţa lui Mado care acum e căsătorită şi mamă a unui băiat de şapte ani, Paul. Relaţia de cuplu dintre Jacques şi Mado s-a destrămat în urma decedării unui copil. În timp ce Mado îşi reface viaţa, lui Jacques i se pare imposibil, iar întâlnirea cu Paul e un şoc pentru el. Mado este deranjată de complicitatea din ce în ce mai mare a lui Jacques cu Paul şi le interzice să se mai vadă. Dar Jacques nu se opreşte aici.

Distribuţie: William Hurt, Alexandra Lamy, Augustin Legrand

Intrarea este liberă iar filmul este subtitrat în limba română.

Subtirarea a fost realizată de către studenţi de la UVT.

Număr de vizualizări :923


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro