”Laboratorul de Comedie”, lansat în a patra zi a Festivalului Comediei Românești – festCO 2015

mai 26th, 2015 | By | Category: Eveniment

Marţi, 26 mai 2015, cea de-a patra zi a Festivalului Comediei Românești – festCO 2015 este marcată de lansarea ”Laboratorului de Comedie”, un atelier de lucru pe textul dramatic, coordonat de echipa Drama League din New York. Atelierul de la București inițiat de Teatrul de Comedie, sub coordonarea criticului de teatru Cristina Modreanu, durează cinci zile şi implică trei echipe de lucru alcătuite din dramaturg și regizor, precum și o serie de tineri actori. Participanții lucrează pe propriile texte sub coordonarea echipei americane, iar la finalul atelierului urmează să aibă loc o prezentare publică a unor scene din textele lucrate. AgențiadeCarte.ro este partener media al Festivalului Comediei Românești.

La ora 18.00, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie va avea loc spectacolul FLORI, FETE, FILME SAU BĂIEȚI, de Mimi Brănescu, regia Antonella Cornici, producţie a teatrului „Ioan Slavici” din Arad, aflată în concurs.

La ora 20.00, la Teatrul Odeon, Sala Studio, tot în secţiunea concurs, va avea loc spectacolulDE VÂNZARE / FOR SALE text și regie Gianina Cărbunariu, proaspăt câştigător al premiului Cel mai bun spectacol al anului 2014, la cea de-a 23-a Gală a premiilor UNITER.

Seara se încheie cu un eveniment special, ce va avea loc la ora 21.00, pe scena în aer liber de la Teatrul de Comedie – ELECTRIC SUPERSTITIONS, un visual performance cu IRLO – street artist, acompaniat de MONGOL (sound performer, Kult Studio). Evenimentul pune accent pe tematica ediţiei cu numărul 13 a festCO, iar superstiţiile cele mai cunoscute vor fi reinterpretate.

MARŢI, 26 MAI 2015

11.00Teatrul de Comedie, Sala Studio

LABORATORUL DE COMEDIE – atelier de lucru pe text dramatic coordonat

de echipa Drama League, New York

18.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan

FLORI, FETE, FILME SAU BĂIEȚI de Mimi Brănescu, regia Antonella Cornici (1h 40’)     IN

producător Teatrul „Ioan Slavici” Arad

nerecomandat minorilor sub 14 ani

20.00 Teatrul Odeon, Sala Studio   IN

DE VÂNZARE / FOR SALE text și regie Gianina Cărbunariu (1h 35’)

producător Teatrul Odeon

21.00Teatrul de Comedie, scenă în aer liber

ELECTRIC SUPERSTITIONS

visual performance cu IRLO – street artist

sound performance cu MONGOL (Kult Studio) – muzician


Număr de vizualizări :932


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro