”Dance emotion”, la Reșița

mai 27th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 28 mai 2015, orele 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, Compania MARIO DANCE ATELIER din Cluj Napoca va împărtăşi cu cei prezenţi emoţia dansului. 18 dansatori profesionişti împreună cu Mario Grosu coregraful trupei, vor aduce în faţa reşiţenilor cele mai bune momente din spectacolele susţinute pe scena Teatrului Naţional din Cluj: Pasiune, Nichita & Tango, Do You Like it Hot şi din ultima premieră- decembrie 2014- Vissi D’Arte, spectacol ce poartă numele cunoscutei arii din opera Tosca de Giacomo Puccini.

DANCE EMOTION este un concept original care aduce un nou spirit creativ, scenografic şi coregrafic al celui ce reprezintă, cu mare succes, această companie, Mario Grosu.

Vă aşteptăm să trăim împreună emoţiile tangoului într-un spectacol la care, cu siguranţă, merită să participați.

DANCE EMOTION – Mario Dance Atelier, Cluj-Napoca

“Dansul, poate mai mult ca toate celelalte arte, este un drog. O minunată otravă. O dată ce te-ai contaminat, nu mai scapi. Îţi curge prin vine, îţi electrizează nervii, îţi ia gândurile. Eşti prins în întregime, din cap până-n picioare, din inima pănă-n creier, din instinctele cele mai joase până în înălţimile sufletului. Dansul, fiind arta mişcării, iar viaţa neputând fi în niciun fel imaginată fără mişcare, este, poate, arta care reprezintă cel mai bine viaţa însăşi. Arta dansului este, fără doar şi poate, cel mai strâns legată de meseria de a trăi. Iar arta vieţii, la rândul ei, de meşteşugul dansului”. – Gigi Căciuleanu

Evenimentul este organizat de METARSIS activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană şi marchează închiderea proiectului european Shall we dance? ( 2013- 2015 cu participanti din Spania, Belgia, Polonia, România) și a ediţiei cu numărul XXXIII  7 ZILE, 7 ARTE.

Număr de vizualizări :672


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro