“Cântec pentru Tisha”, primul musical pentru copii regizat împreună cu spectatorii

mai 5th, 2015 | By | Category: Eveniment

MiniArtShow by Ioana Ginghină  vă invită în datele de 9 și 17 mai 2015, de la ora 11.00, la CinemaPRO, la un spectacol plin de energie şi voie bună, musicalul “Cântec pentru Tisha”.

”Cântec pentru Tisha”, în regia Feliciei Dalu, este un spectacol inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari și mici – deveniţi eroii poveștii Tishei.
Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp alături de copilul tău.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul ”Cântec pentru Tisha” are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

Spectacolul a avut premiera în luna aprilie, în ziua de Florii, când sala a fost arhiplină cu micuții care au dansat și au cântat alături de Tisha și de prietenii ei. Costumele colorate și vesele, cântecele ritmate și haioase, o poveste intrigantă au fost ingredientele secrete pentru a-i ridica pe cei mici în picioare și de a dansa și cânta împreună cu eroii lor preferați. La eveniment au participat actori și actrițe, împreună cu copiii, care au apreciat mesajul transmis prin intremediul acestui spectacol.

În Vinerea Mare, musicalul ”Cântec pentru Tisha” s-a jucat pentru copiii din medii defavorizare. Impreună cu Fundația Principesa Margareta a României, MiniartShow by Ioana Ginghină a facut cadou o reprezentație a musicalului copiiilor de la Centrul “Generații” care, pe lângă experiența inedită alături de Tisha, au primit 50% din profit.

CÂNTEC PENTRU TISHA

Textul și versurile: Andreea Gaica

Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume și decor: Flavia Varga

Regie și coregrafie: Felicia Dalu

Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareș Florin Stoica

Distribuție:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Durată: 60 min

Mai multe detalii despre spectacol: miniartshow.ro/cantec-pentru-tisha-spectacol-musical-pentru-copii-4-ani/

sau

www.facebook.com/CantecPentruTisha

Biletele se pot achiziționa pin rețeaua Eventim – www.eventim.ro

și de la casieria CinemaPro.

Preț bilet : 35 lei

Număr de vizualizări :1199


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro