“Dulci. Jurnalul unui câine scris de un PURIC Dan”

mai 20th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 26 mai 2015, ora 18.00, la Librăria Sophia va avea loc o întâlnire cu actorul şi regizorul Dan Puric însoţit de câinele acestuia, DULCI, întâlnire prilejuită de lansare volumului „Jurnalul unui câine scris de un PURIC Dan”. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe.

„Tati a mai spus că a privi un fir de iarbă bătut de vânt sau mângâiat de soare este un secret de viaţă pe care oamenii nu numai că l-au uitat, dar nici nu mai vor să mai ştie de el.  (…)
Dar să vă spun ceva minunat care mi s-a întâmplat mie. Într-o zi m-am ţinut mult timp după o frunză bătută de vânt, până când am prins-o cu lăbuţa. A vrut şi ea să se joace cu mine pentru că era singură. Vai, ce frumos a fost!”  – (pg.63)

www.librariasophia.ro

Număr de vizualizări :1000


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro