SFR TIMPUL: primii invitați și primele filme din program

apr. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Echipa festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL anunță primii invitați, care vor veni la Iași în perioada evenimentului, pentru a se întâlni cu publicul ieșean: George Mihăiță, Adrian Păduraru, Irina Margareta Nistor, Ileana Popovici, Vladimir Găitan și Pușa Darie (serilefilmului.ro/invitati/).

Primele filme din program:

Miercuri, 6 mai  2015 – Reconstituirea, Accident

Joi, 7 mai 2015 – Veronica,  Undeva la Palilula

Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al festivalului

Criticul de film Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al festivalului și va fi prezentă, alături de invitați, la întâlnirea cu iubitorii de film românesc din Iași.

„Serile Filmului Românesc TIMPUL, ediția a 6-a, debutează pe 6 mai, cu o peliculă far a anilor ’60, „Reconstituirea”, al cărei protagonist de 66 de ani, are în continuare sufletul adolescenților, pe care îi cucerește și călăuzește de atâta vreme, cu un farmec incontestabil: George Mihăiță, românul și europeanul. O întâlnire ce cu siguranță va rămâne de neuitat, întipărită în memoria afectivă a publicului ieșean, cinefil, de toate generațiile.” (Irina Margareta Nistor)

Acreditări pentru presă la SFR TIMPUL

De asemenea, anunțăm faptul că s-a lansat rubrica pentru acreditările de presă în cadrul festivalului. Jurnaliștii care doresc să participe oficial, pot accesa serilefilmului.ro/presa/.

Pentru a fi la curent cu noutățile festivalului, vizitați www.serilefilmului.ro, sau pagina oficială de facebook  www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc.

Festivalul Serile Filmului Românesc TIMPUL va avea loc în perioada 6-10 mai  2015, la Iași. Ediția a VI-a este organizată de Asociația Studenților Jurnaliști Iași și Asociația Revistei TIMPUL, iar producătorul ediției este Adenium. Festivalul din 2015 îi este dedicat actorului George Mihăiță și are ca temă principală „Reconstituirea”.

Campania „Iubesc filmul românesc” este o marcă a SFR TIMPUL și încurajează publicul să promoveze și să susțină cinematografia românească.

www.serilefilmului.ro

Număr de vizualizări :1183


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro