Scriitori ieșeni se întâlnesc cu elevii, în cadrul programului “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”

apr. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Marţi, 7 aprilie 2015, ora 10,30, la Biblioteca “Gheorghe Asachi” Iaşi (Sala de festivităţi), va avea loc o întâlnire a scriitorilor ieşeni (Horia Zilieru, Emilian Marcu, Mihai Batog Bujeniţă, Vasile Larco, Mihai Haivas, Mihai Caba, Gheorghe Bălăceanu, Eugen Deutsch) cu elevi de la Colegiul Naţional “Alexandru Vlahuţă” din Rîmnicul Sărat, coordonaţi de prof. Mioara Bahna şi prof. Guniţă Foarfecă, eveniment ce se desfăşoară în cadrul programului  “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Vizita elevilor şi a cadrelor didactice de la Rîmnicul Sărat se întinde pe o durată de trei zile (6-8 aprilie 2015), timp în care vor vizita câteva muzee din cadrul Muzeului Literaturii Române, Parcul Copou, Gradina Botanică, Universitatea, mănăstiri etc.

Scopul acestui program este implicarea tuturor elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte nonformale.

Organizatori: Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi şi Asociaţia Literară “Păstorel” Iaşi, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Asachi”.

Număr de vizualizări :1011


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro