Poți citi 44 de ore nonstop, pentru o cauză bună?

apr. 21st, 2015 | By | Category: Postcard

Vino la Maratonul de Citit, ediția 2015, să batem recordul. Cititori de cursă lungă, reîncepe ,,Maratonul de citit”! Librăriile Humanitas și rețeaua Booktopia.ro vă invită joi, 23 aprilie 2015, de Ziua Mondială a Cărţii, să batem recordul de 44 de ore de lectură neîntreruptă.

Tu citeşti – şi noi donăm! Pentru fiecare participant, dăruim o carte cuiva care are nevoie de ea. Anul acesta, ,,Maratonul de citit” susține ,,Podul de cărți”, un proiect ce-și propune să strângă 500 000 de cărți în limba română pentru bibliotecile din Republica Moldova. Dacă te înscrii la maraton, trimiți și tu o carte peste Prut! Tot ce trebuie să faci este să vii joi, 23 aprilie, de la ora 12.00, în cea mai apropiată librărie Humanitas, și să citeşti un fragment dintr-o carte pe care o consideri importantă – şi ţii morţiş s-o împarţi cu ceilalţi.

Programul librăriilor se adapteaza nevoilor cititorilor. Înscrie-te la ,,Maratonul de citit” pe www.booktopia.ro/MaratonulDeCitit și cheamă-ți prietenii să sărbătorim Ziua Mondială a Cărții până la miezul nopții! Surprizele pentru maratoniști se țin lanț – de la reduceri de 20% pentru toate cărțile din librăriile Humanitas și premii pentru cunoscătorii jocurilor ,,În fața blocului”, până la întâlniri cu scriitori de seamă în fiecare librărie Humanitas. Și pentru ca orele de lectură să fie neîntrerupte, Red Bull ne energizează.

Cărtile vor fi donate de Librăriile Humanitas prin editurile partenere: Editura Humanitas, Humanitas Fiction, Polirom, Nemira, Litera, Rao, Herald, Trei, Curtea Veche Publishing și Vremea.

Parteneri: Gold FM, Podul de cărți, În fața blocului și editurile: Humanitas, Humanitas Fiction, Polirom, Nemira, Litera, Rao, Herald, Trei, Curtea Veche Publishing și Vremea.

O campanie de promovare a lecturii inițiată de rețeaua Booktopia.ro și Librăriile Humanitas.

Număr de vizualizări :987


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro