Ozosep, târgul gastro-cultural lunar, ediție specială a lunii aprilie

apr. 7th, 2015 | By | Category: Eveniment

În zilele de 8-9 aprilie 2015, miercuri și joi, vă invităm cu drag la cumpărături de Paști la târgul Ozosep, care la această ediție (cea de-a șasea) va avea un program prelungit, între orele 12-21. La Ozosep găsiți tot ce aveți nevoie pentru masa de Paște, de la miel, șuncă, cozonac până la o pălincă bună și pâine de casă cu cartofi dar și multe alte bunătăți 100% naturale.

Micii producători din Harghita și Covasna vor fi prezenți cu produsele de înaltă calitate și cu gust autentic pe str. Gina Patrichi (fosta Orlando) nr.8, la 3 minute de Piața Victoriei și vă așteaptă într-o atmosferă deosebită, atmosfera specifică Ozosep.

Miercuri, 8 aprilie 2015, de la ora 20, vă invităm la un concert jazz live susținut de duetul Kovács Linda și Bögöthy Ádám, doi artiști deosebiți invitați din Ungaria.

Gulașul și delicatesele de post, pregătite pe loc, nu vor lipsi nici de această dată, iar copii sunt invitați la un atelier creativ în aer liber, unde vor putea confecționa decorațiuni speciale dar alături de specialiștii Mycreativeplace. Atelierul va funcționa de această dată joi, toată ziua.

Facebook www.facebook.com/TargulOzosep

Intrarea este liberă!

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România (rmktbukarest.ro), filiala București, împreună cu Camera Agricolă a Județului Harghita.

Număr de vizualizări :893


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro