Expoziții care pot fi văzute la Mogoșoaia, între 1- 3 mai 2015

apr. 28th, 2015 | By | Category: Eveniment

Dacă doriți să petreceți la Mogoșoaia minivacanța de 1 mai,  AgențiadeCarte.ro vă prezintă oferta culturală a Palatelor Brâncovenești.

Pe lângă o plimbare pe alei, prin parcul englez, printre magnoliile înflorite și pajiștile verzi, smălțuite cu flori colorate, aveți ocazia să vedeți expoziții pentru toate gusturile: obiecte clasice de muzeu,  pânze îndrăznețe de pictură contemporană, delicate obiecte de ceramică, măiestrite lucrări de grafică, documentar de fotografie, adunate de noi, pentru dvs., de la artiști de mare vizibilitate, din mai multe zone ale țării:

1. În Palat, în spațiul muzeal, poate fi vizitată expoziția permanentă ce cuprinde donația Dan si Liana Nasta, care beneficiază de ghidaj, în limbile română și engleză.

2. Palatul, în spațiul dedicat expozițiilor temporare, găzduiește expoziția de pictură a artistului ieșean Felix Aftene – Memoria imaginii, curator Mădălina Mirea.

3. Galeria Foișor poartă pe simeze acuarelele Angelei Hanc de la Arad, situate de către curatorul Doina Mândru sub Cupola impărăției.

4. La Ghețărie, publicul se poate bucura de expoziția de ceramică Habitat cu semne, a artistei Eugenia Pop, de la Cluj, curator Raluca Băloiu.

5. La Casa Artelor, artistul Michele Bressan expune fotografii ale Bucureștiului anului 2000, sub titlul Nostalgii reactive, curator Erwin Kessler.

Număr de vizualizări :660


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro