Dai carte, dai parte – donație de cărți pentru școlari

apr. 7th, 2015 | By | Category: Postcard

În perioada 14-20 aprilie 2015, poți merge la cafeneaua culturală SMART CHANGE (Strada Erou Călin Ion nr. 19, sector 2.) pentru a dona cărticele pentru copilași, între orele 16.00 – 21.00. Prin “Cartea noastră cea de toate zilele”,  SMART CHANGE își propune să vină în ajutorul elevilor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani, de la Școala Gimnazială Nr.30 “Grigore Ghica Voievod”.

Până pe data de 20 aprilie 2015  se dorește a se strânge câteva sute de cărți pentru a le oferi școlii ca donație cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Acțiunea de donație de cărți este coordonată de Asociația ESCU, susținută de Primăria Sectorului 2, în parteneriat cu centrul cultural-educativ SMART CHANGE.

Despre Smart Change

Smart Change este un centru cultural-educativ non-convenţional, situat în inima Bucureştiului, un loc în care te retragi de gălăgia cotidianului şi îţi pui mintea la încercare prin jocuri şi ateliere creative, dar şi un spaţiu în care iei atitudine şi expui puncte de vedere în dezbateri şi conferinţe.

Îmbrăcat în culorile şi atmosfera unei ceainării de poveste, încât oricine îi trece pragul se simte ca acasă, Smart Change îşi aşteaptă prietenii să formeze o comunitate inspirată care prin ambiţie şi dăruire să-şi îndeplinească visurile.Căutăm oameni frumoşi, dornici de schimbare şi de exprimarea propriei esenţe şi frumuseţi.

Număr de vizualizări :1044


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro