Atelier „Vacanță de scris”

apr. 8th, 2015 | By | Category: Postcard

Pe 25-26 aprilie 2015, Nicoaro Books găzduiește prima „Vacanță de scris” – într-unul dintre cele mai frumoase sate din România, lângă Brașov. Satul Măgura e cuibărit între văi molcome, străjuite de masivul Bucegi și Piatra Craiului. Paradisul într-un parc național!

La „Vacanța de scris” se vor înscrie maximum 12 participanți. Organizatorii, Angela Nicoara (specialist în comunicare și media) și Mike Ormsby (scriitor, autor de documentare și cu o lungă experiență ca ziarist și instructor BBC) vor împărtăși din experiența lor de autori, redactori și editori. Veți primi sfaturi practice, veți avea prilejul de lucra împreună la textele dvs, veți primi cunoștințe sistematice extrem de utile pentru scrisul dvs.

Ședințele de lucru incep la ora 10:00 cu un atelier de trei ore. Subiectele de discuție vor include: povestirea, aspecte ale romanului, povești pentru copii, redactarea și publicarea unei cărți.

După amiezile veți avea timp de o drumeție pe traseele din Măgura, veți putea participa la cursuri de yoga. V-ar plăcea cumva să vedeți urși sălbatici în pădure? Nu vă promitem, dar poate aveți noroc! Oricum, veti avea ocazia de a descoperi natura sub îndrumarea unui ghid profesionist.

Ne vom reîntâlni la cină: vă oferim mâncare romanească, gătită de bucătari locali.

Cursul costa €175

Cursul include două nopți de cazare cu demi-pensiune la Villa Hermani, una dintre cele mai solicitate pensiuni din Măgura.

Pentru rezervări trimiteți un mesaj la adresa nicoaro.books@gmail.com sau vizitați: www.writeintransylvania.com/prices-and-booking.html

Număr de vizualizări :1129


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro