”Uși Deschise”, la UNATC

apr. 1st, 2015 | By | Category: Eveniment

Între 6 și 8 aprilie 2015, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” primește oaspeți la ”Uși Deschise”, manifestare aflată la cea de-a XIX-a ediție. Cei interesați să urmeze o carieră artistică în teatru și media sau să descopere cum se formează artiștii de mâine, sunt invitați la ateliere de actorie, exerciții de regie, cursuri interactive de dans și scrimă, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei, cursuri deschise de teatrologie – management cultural, jurnalism teatral. Se vor viziona și trei spectacole de succes: ”Câinele Grădinarului” de Lope de Vega, ”Amintiri” de Alexei Arbuzov, ”Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Participanții vor primi informații utile despre metodologia admiterii, vor putea intra în dialog cu actualii studenți, cu profesori reputați și se vor simți, cel puțin pentru o zi, parte din acest univers captivant al teatrului.

Printre pasionații de teatru, ne dorim ca elevii să își înceapă Săptămâna Altfel alături de noi.

Ușile se vor deschide luni, 6 aprilie 2015, ora 10:30, la Sala Atelier, în prezența Rectorului prof.univ.dr. Adrian Titieni și a Decanului conf.univ.dr. Paul Chiribuță.

Organizatorii evenimentului, studenții anilor I și II Teatrologie  –  Management Cultural, Jurnalism Teatral, coordonați de prof.asoc.drd. Olivia Pareșcura, vă așteaptă la sediul UNATC „I.L.Caragiale” din strada Matei Voievod  nr. 75-77.

Intrarea este liberă!

Programul complet se găsește pe facebook.com/usideschiseofficialpage și pe www.unatc.ro

Sponsori:Cofetăria Alice, Cumpăna, Alvorada Café.

Parteneri media: Radio România Cultural, Ziarul Metropolis, yorick.ro, radardemedia.ro, revista-atelierul.ro, orasulm.eu, amdoar18ani.ro, bewhere.ro, realitatea.net, agentiadecarte.ro, sensotv.ro, startub.unibuc.ro, gratuitor.ro, liternet.ro.

Număr de vizualizări :656


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro