”Băiuțeii” la Pop-up Stories Club

apr. 25th, 2015 | By | Category: Eveniment

Duminică, 12 mai 2015, la Pop-up Stories Club, clubul de lectură al Revistei de Povestiri, are loc o nouă întâlnire. De la ora 19.00, în Mansarda Lente (str. Arcului nr. 8, București), discuția  va porni de la volumul ”Băiuțeii”, de Filip Florian și Matei Florian. Invitații moderatoarei Georgiana Șerban sunt Robin și Vladimir Proca, adică solistul și toboșarul de la Robin and the Backstabbers.


”Băiuțeii” e o carte scrisă de frații Florian despre copilăria lor pe Aleea Băiuț, din Drumul Taberei. Vocea fratelui mai mare și vocea fratelui mai mic alternează, amintirile lor despre întâmplări, oameni și atmosferă nu sunt aceleași și sunt influențate de relația dintre ei, care a crescut și ea împreună cu ei. E joc în text și în subtext. Autorul e personaj și personajul e autor, cine mai știe. E o carte căptușită cu duioșie.

Număr de vizualizări :1005


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro