“Babilon – Premeditarea vs. Anotimpul lui Beliar”, în Club Fire

apr. 14th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Totul a început de la Babilon, când firele iubirii s-au amestecat și au sfârșit în al cincilea Anotimp. Două autoare îți dau întâlnire cu poezia, joi seara, pe 23 aprilie 2015, în Club Fire, de la ora 19.00. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Amelia Stănescu își lansează volumul “Babilon – Premeditarea”, cu o spumoasă lectură din cartea scrisă împreună cu poetul arădean Petru M. Haș. Despre femeile scite, amazoane și alte o mie și una de nopți… nedormite.

Alexandra Derea vă invită să pășiți în ”Anotimpul lui Beliar”, primul volum al colecției fantasy Moon Saga (publicație apărută la Zona Publishers). Veți descoperi o poveste, în care personajele coboară dintr-un alt anotimp, pe scena clubului Fire.

La final, avem parte și de un recital acustic, alături de Cosmin, Andrei și Dan, din trupa Days of Confusion.

Evenimentul este moderat de Paul Gorban.

Parteneri Media: Meniu a la Carte, SemneBune, AgențiadeCarte.ro, Radio Sport Total FM, bookblog.ro, Societatea Tolkien din România, Societatea Română de Science Fiction și Fantasy, PeLipscani.ro, Șapte Seri, Concerte-Azi.

Înger Păzitor: Radio România Cultural.

Vă așteptăm să evadați cu noi în alte lumi!

Număr de vizualizări :977


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro