Tenorul Ștefan Pop, pe scena Operei din Tel Aviv

mart. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține prezența tenorului Ștefan Pop pe scena Operei din Tel Aviv, în rolul Nemorino din opera „Elixirul Dragostei” de Gaetano Donizetti. Spectacolul este regizat de Omri Nitzan, iar decorurile și costumele sunt realizate într-o interpretare contemporană de scenografa israeliană Dar Ruth. Din distribuția internațională mai fac parte artiști din Israel, Rusia, Ucraina și Italia. Spectacolul va avea 10 reprezentații în perioada 11-22 martie 2015.

Programul reprezentațiilor, detalii și bilete: http://www.israel-opera.co.il/Eng/?CategoryID=723&ArticleID=2011 .

Tenorul Ștefan Pop s-a născut la Bistrița în 1987. A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. A debutat în România în stagiunea 2008-2009 pe scena Operei Maghiare din Cluj Napoca și pe scena Operei din Timișoara, iar în decembrie 2009 a apărut pentru prima dată pe o scenă internațională la Opera din Roma, în spectacolul cu opera Traviata, regizat de Franco Zefirelli. Palmaresul său mai cuprinde roluri de operă în spectacole montate pe scene internaționale ca: Opera de Stat din Viena, Opera Națională Greacă din Atena, Opera de Stat din Hamburg, Teatrul „Carlo Felice din Genova, Opera din Frankfurt, Opera Națională din București și altele.

Prezentarea artistului pe pagina Operei din Tel Aviv: http://www.israel-opera.co.il/Eng/default.asp?CategoryID=263&ArticleID=1182.

Pagina evenimentului: http://www.icr.ro/operatelaviv_03_2015_ro.

Număr de vizualizări :857


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro