Teatru, la Palatul Suțu

mart. 12th, 2015 | By | Category: Eveniment

Marți, 17 martie 2015, ora 19.00, la Palatul Suţu, stagiunea teatrală de primăvară debutează cu spectacolul “Omul de gumă” de Sebastian Grama. Distribuţia: Andreea Vişan şi Bogdan Nechifor.

….Lucrurile păreau aşezate în furtunoasa rutină a serilor TV. Dar, brusc, în mijlocul unei discuţii, totul se dereglează……

Textul poate fi înțeles ca o pildă de „moralitate” din lumea presei, dar și ca povestea a doi oameni pierduți între două labirinturi: al vieții profesionale și al celei personale. În cele din urmă, nu se poate spune cine manipulează pe cine, dacă este vorba de fapt despre manipulare, despre „automanipulare” sau pur și simplu despre delir.

Tonul scriiturii este comic, iar actorii mizează în bună măsură pe această manieră de a-și construi personajele, deși concluzia sugerată spectatorilor este departe de a fi veselă.

Producător: Asociația culturală Hestugma (organizatoare a colocviului anual Gustul pentru Filosofie și a Festivalului „Respir Shakespeare).

Preţ: 16 lei.

Programul stagiunii:

Marţi 31 martie ora 19 – „Vorbe, vorbe, vorbe”
Marţi 14 aprilie ora 19 – „Hamlet II”
Marţi 28 aprilie ora 19 – „Două vorbe”
Marţi 5 mai ora 19 – „Noaptea vrajbei noastre”

Număr de vizualizări :1133


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro