Spectacolul ”Țarul”, la Teatrul Maghiar „Csiky Gergely” Timişoara

mart. 21st, 2015 | By | Category: Eveniment

Marți, 24 martie 2015, ora 19.00, în Sala mare (str. Alba Iulia nr. 2), Teatrul Maghiar „Csiky Gergely” Timişoara vă invită la spectacolul ”Țarul” după Mihail Bulgakov. Spectacolul este prezentat de trupa de teatru licean francofon, AMIFRAN, din Arad. Spectacolul este în limba franceză iar intrarea este liberă.

Există oare tirani mari şi tirani mici? Oare ce s-ar întâmpla dacă un mare tiran din alte timpuri ar ateriza în prezent şi/sau dacă un mic tiran din zilele noastre ar ateriza în trecut? Unde sunt frontierele dintre prezent şi istorie?

Iată câteva întrebări la care asociaţia Amifran a încercat să răspundă alegând să adapteze acest un text scris în 1935 dar publicat în Rusia treizeci de ani mai târziu.

Număr de vizualizări :1057


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro