S-a redeschis expoziţia de fotografii „Destinaţii turistice din România”

mart. 26th, 2015 | By | Category: Eveniment

Expoziţia de fotografii „Destinaţii turistice din România”, din cadrul campaniei EU aleg ROmânia!, s-a redeschis în 25 martie 2015, la Palatul Voievodal Curtea Veche, cel mai vechi monument medieval din Bucureşti. Cele o sută de destinaţii de poveste au fost alese de ascultătorii Bucureşti FM, Radio Cluj, Radio Constanţa, Radio Oltenia Craiova, Radio Iaşi, Radio Reşiţa, Radio Timişoara şi Radio Târgu Mureş în cadrul campaniei EU aleg ROmânia!, realizată de Reţeaua Studiourilor Regionale.

Printre locurile pe care merită să le descoperiţi se află Cascada Cailor din Maramureş, Trovanţii de la Costeşti, Muzeul Pălăriilor de Paie din Harghita, Ochiul Beiului din Caraş-Severin, Focurile vii de la Andreiaşu de Jos, din Vrancea, Aliman în Dobrogea, Domeniul Ştirbei de lângă Bucureşti.

Bucureşti FM vă aşteaptă la expoziţia de fotografie „Destinaţii turistice din România”, pe strada Franceză!

Număr de vizualizări :994


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro