Noi apariții editoriale, în Librăria digitală Doxologia

mart. 4th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

În Librăria online ebooks.edituradoxologia.ro/ veţi găsi cărţi de teologie şi spiritualitate, credinţă ortodoxă, poezie şi proză creştină, noi apariţii editoriale (“Întoarcerea părintelui Andrei Pătraşcu” de Alexandru Lascarov-Moldovanu, “Asceza şi Căsătoria” de Mitropolitul Antonie de Suroj, “Mamina sau Biserica năruită” de Alexandru Lascarov-Moldovanu) şi cărţi digitale gratuite (Carte de rugăciuni, Învățătura de credință ortodoxă). ebooks.edituradoxologia.ro/ este un serviciu creat de Editura DOXOLOGIA a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei pentru a veni în întâmpinarea celor care călătoresc des, se află în afara granițelor țării şi poartă cu sine dorul de carte creștin ortodoxă autentică, şi, de asemenea, celor care preferă lectura pe diferite dispozitive electronice, facilitându-le atât achiziţionarea cărţilor religioase, dar şi lecturarea lor, cărţile fiind astfel mult mai aproape de cititori.

Cărţile digitale pot fi achiziţionate în formatele PDF şi EPUB, formate compatibile cu toate dispozitivele de tip e-Reader, tablete, smartphones, Android, Ipad, Iphone, şi calculatoare PC/Mac. Librăria digitală a editurii Doxologia asigură o interfaţă prietenoasă şi simplu de utilizat, cărțile ajungând la cititori într-un timp extrem de scurt.

Vă aşteptăm în librăria digitală Doxologia!

Număr de vizualizări :1440


One Comment to “Noi apariții editoriale, în Librăria digitală Doxologia”

  1. livia spune:

    O initiativă demnă de toată atenţia!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro