Lansarea platformei web a revistei „Timpul”

mart. 14th, 2015 | By | Category: Eveniment

Luni, 16 martie 2015, revista de cultură contemporană TIMPUL lansează platforma web a revistei: www.revistatimpul.ro. Evenimentul marchează împlinirea a 139 de ani de la fondarea acestei publicații cu valoare istorică și este găzduit de Librarium Palas, începând cu ora 18:00, într-un cadru special, în care va fi prezentată viziunea editorială exclusiv online a revistei. Invitații speciali ai evenimentului: Daniel Șandru (directorul revistei TIMPUL), George Bondor (editor coordonator al paginilor de Filosofie din TIMPUL), Sorin Bocancea (editor coordonator al paginilor de dezbatere politică POLIS din TIMPUL); prezintă: Andrei Giurgia (editor coordonator & marketing TIMPUL).

Platforma web a revistei TIMPUL va conține rubrici de actualitate culturală, evenimente, recomandări de carte, film și teatru. De asemenea, TIMPUL va susține blogurile pe care vor semna articole colaboratorii și editorii coordonatori ai paginilor publicației; totodată, va fi pusă la dispoziția cititorilor, arhiva edițiilor precedente ale publicației.

Printre primele articole ale platformei ce va fi lansată pe 16 martie se numără și o relatare privind  Festivalul de Internațional de Film de la Berlin, semnată de criticul de film Irina Margareta Nistor.

Din redacția online a revistei de cultură contemporană TIMPUL fac parte și tineri din Asociația Studenților Jurnaliști din Iași, care vor fi și primii participanți ai Școlii de Presă TIMPUL, coordonată de directorul revistei TIMPUL, Prof.univ.dr. Daniel Șandru.

Link eveniment oficial facebook: www.facebook.com/events/668222259966852/

Număr de vizualizări :1082


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro