Lansare de carte – „Păpușari, regizori, profesori”, de prof. univ. dr. Dan Bălan

mart. 17th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 20 martie 2015, orele 20.00, la Teatrul de păpuși și marionete Țăndărică, va avea loc evenimentul de lansare a cărții „Păpușari, regizori, profesori”, autor prof. univ. dr. Dan Bălan. Vorbitori: Raluca Tulbure, sectretar literar Teatrul de păpuși și marionete Țăndărică și autorul Dan Bălan. Lansarea de carte este precedată, începând cu orele 19, de spectacolul „Adunarea păsărilor”, regia și scenografia prof. univ. dr. Cristian Pepino.

Volumul publicat de Editura muzicală este un lexicon despre membrii catedrei de  Păpuși și Marionete – UNATC de la fondarea ei până în prezent. Cuprinde memorii de activitate care alcătuiesc o bază de date coerentă și inedită despre un departament energic din Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”.

Număr de vizualizări :1184


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro