Campionatul poveștilor, cu scriitoarea Ioana Nicolaie, ediția ”Cui i-e frică de computer? Juniorii”

mart. 17th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Librăria Humanitas de la Cişmigiu îi așteaptă pe cei mici împreună cu părinții sau bunicii lor sâmbătă, 21 martie 2015, la ora 11.00, la Campionatul poveştilor –  Atelier de povestit şi desenat, cu scriitoarea Ioana Nicolaie.

Vouă vă e frică de povești? Nu?! Ei bine, nici celor douăzeci de copii din toată țara câștigători ai concursului ”Locuiește în poveste”, inițiat de Editura Arthur, nu le-a fost. Au scris niște povești nemaipomenite și acum, autori în toată regula, nu dau doar autografe, ci vor să participe și la ”Campionatul poveștilor”.

Dacă vreți să-i cunoașteți și să faceți parte din aceeași echipă cu ei, vă așteptăm la Librăria Humanitas Cișmigiu. Ne vom juca împreună, plimbându-ne prin computere, prin cosmos, dar și prin povești care de care mai năstrușnice. Acceptați provocarea?

Koh-I-Noor și Editura Arthur oferă la final premii celor mai îndrăzneți și vizionari copii.

Intrarea este gratuită.

Număr de vizualizări :1011


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro