”Ridi Pagliaccio”, de Candid Stoica

mart. 9th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Tipo Moldova a apărut un nou volum al actorului Candid Stoica intitulat ”Ridi Pagliaccio (Jurnal 2001-2004)” , fiind al treilea volum din ciclul ”Jurnal”. Primele două numindu-se  ”Acele lucruri aiuritoare care se găsesc în spatele scenei”(2009) și ”Culise”(2013). Toate trei prezintă viața culiselor,  lumea teatrelor, întâmplări imprevizibile ale oamenilor scenei, vedete, mai puțin vedete, capete de afiș și chiar a actorilor anonimi: repetiții, premiere, turnee, șușanele, toate descrise într-un tur de forță amețitor.

Candid Stoica s-a născut la 14 septembrie 1935.  A absolvit în 1961 secţia Actorie din cadrul IATC, la clasa prof. Moni Ghelerter.

candidstoica.blogspot.com/

Număr de vizualizări :1268


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro