”Ciao Bella”, la Teatrul de Sufragerie

mart. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Duminică, 8 martie 2015,  ora 19.00, Teatrul de Sufragerie celebrează femeia printr-un spectacol dedicat zilei de 8 martie, ”Ciao Bella” de Antoaneta Zaharia. Ce credeți că au să-și spună trei femei atunci când se întâlnesc la ceai și o prăjitură într-o Sufragerie? Și cu atât mai mult când e seara zilei de 8 Martie și timpul e doar al lor!! Vă invităm la un eveniment special dedicat tuturor femeilor care își doresc să se simtă speciale, iubite și admirate în atmosfera boemă a unui salon de teatru, în compania unor oameni frumoși și a unui spectacol care încinge spiritele și palmele laolaltă!

Cătălina Mustață, Ioana Flora și Clara Flores – protagonistele spectacolului ”Ciao Bella” sunt cele mai bune prietene și vin în mijlocul vostru să îşi dezvăluie treptat dorinţele, speranţele, nostalgiile, problemele, căutând să-și găsească curajul de a lua decizii pentru propriile vieți.
La spectacol se râde mult, se interacționează, se mai varsă o lacrimă, se mai strânge o inimă, ..se privește cu speranță, cu încredere și cu forță înainte. E greu să nu te regăsești, e greu să nu-ți dorești să mai revii pentru că de fiecare dată povestea se ascultă altfel.

«„Ciao, bella!” atrage ambele „tabere” în joc – un public feminin, care se va regăsi cu siguranță în poveștile celor trei femei, și un public masculin, care ar putea înțelege universul „iubitelor, soțiilor, doamnelor, fetelor, femeilor”, care îi însoțesc în minunata aventură numită viața de zi cu zi.

Regie și scenariu: Antoaneta Zaharia
Distribuție: Cătălina Mustață, Ioana Flora și Clara Flores

Ce am pregătit pentru doamne și domnișoare? 90 de minute de spectacol, de spectacol de calitate, viu, alert, sensibil şi plin de umor, ceai parfumat de levănțică și iasomie, aperitive delicioase și mini prăjiturele, vin roșu brilliant.

Preț Pachet: 55 lei/persoană (spectacol de teatru + mini buffet)

Doar 20 de locuri disponibile. Pentru bilete și detalii teatruldesufragerie@gmail.com, bilete online www.iabilet.ro. Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, . Pentru rezervări de grup vă rugăm să ne contactați la:  0723.565.113.www.teatruldesufragerie.ro

Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi în sufragerie, ca la tine acasă, iei un loc pe pernă, sau pe un fotoliu. E cald, special, intim și exclusivist. Servești un ceai cald cu ghimbir sau iasomie Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie și doar celorlalți 19 spectatori care pot fi prietenii tăi. O experienţă unică si personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASĂ. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie?

Număr de vizualizări :805


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro