“Cenușăreasa” – spectacol suplimentar în cadrul campaniei “Artiștii pentru Artiști”

mart. 20th, 2015 | By | Category: Eveniment

La cererea publicului, conducerea Operei Comice pentru Copii a decis programarea unei reprezentații suplimentare pentru baletul “Cenușăreasa”, sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 13:00, după ce biletele pentru prima reprezentație s-au epuizat în mai puțin de 10 zile de la punerea în vânzare pe platforma bilete.ro. Ambele spectacole, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu, fac parte din campania “Artiștii pentru Artiști”, la care Opera Comică a aderat începând cu această stagiune.

Suntem bucuroși că publicul înțelege și sprijină activ acest demers socio-cultural de  onoare, inițiat de UNITER. Doar împreună putem contribui la îmbunătățirea existenței celor care, o viață întreagă, și-au pus sufletul în slujba aplauzelor. Acesta este modul nostru de a le arăta că îi sărbătorim și că ne mândrim cu ei.”, a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

Inițiată în 2002, campania naţională „Artiştii pentru artişti” are menirea de a sensibiliza opinia publică în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici, cu probleme de sănătate din toată ţară. Campania are loc anual, în intervalul martie – aprilie, definit ca o perioadă a solidarităţii teatrale, întrucât data de 27 martie este consacrată Zilei Mondiale a Teatrului.

Ultima lună marchează un succes de casă desăvârșit pentru Opera Comică pentru Copii: la finalul celor 17 reprezentații ale musical-ului “Peter Pan”, care a avut premiera pe 13 februarie 2015, rezultatele sunt grăitoare: 6719 bilete vândute şi 7208 spectatori în sală. Astfel, acesta este primul spectacol integral cu grad de ocupare 100% din palmaresul instituției. De asemenea, începând cu 24 martie, spectatorii vor putea achiziționa bilete la cele 16 reprezentații ale următoarei premiere din stagiunea curentă, opera “Flautul fermecat”, a cărui regie este semnată de Cristian Mihăilescu.

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregătește alte două noi producții: “Fetița cu chibrituri” (balet, premiera pe 5 iunie) şi “Aventurile Baronului Münchhausen”, de Dan Dediu (operă, premiera are loc în cadrul Festivalului Internațional George Enescu). Biletele se pot achiziționa prin rețeaua bilete.ro – cu 48 de ore înainte de spectacol – și de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești nr. 16) – cu o oră înaintea începerii spectacolului – în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :1139


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro