Târg de mărțișoare făcute și vândute de copii, “Mărțișor Antreprenor”, la Librăria Cărturești Verona

feb. 26th, 2015 | By | Category: Eveniment

“Mărțișor Antreprenor”, târgul de mărțișoare făcute și vândute de copii, are loc duminică, 1 martie 2015, la Libraria Cărturești Verona și oferă publicului peste două mii de mărțișoare confecționate de copiii din instituţiile CEDP Step by Step. Vânzarea va avea loc pe baza unor planuri de afaceri create chiar de copii. Cea de-a opta ediţie a târgului de mărțișoare, în cadrul căruia copiii devin antreprenori şi intitulat “Mărțișor Antreprenor”, are loc duminică, 1 martie, de la ora 10.00 la Librăria Cărturești Verona. Târgul aduce publicului peste două mii de mărțișoare confecționate de copiii înscrişi în instituţiile de învăţământ CEDP Step by Step, într-un demers unic. Timp de două săptămâni, copiii au achiziționat materialele, au confecționat mărțișoarele, și-au pregătit promoțiile, sloganurile și sistemul de vânzare, învățând contureze un plan de afaceri complet. Evenimentul este deschis publicului – părinților, copiilor, precum și tuturor celor care doresc să-i susțină pe cei mici în inițiativa lor de a deveni antreprenori și lideri. Prețurile mărțișoarelor confecționate și vândute de copii pornesc de la 5 lei, existând şi diverse promoții pentru cumpărători. Cu banii câștigați, copiii vor investi în ceea ce își doresc – de la jucării şi cărţi, până la dotarea clasei cu un laptop.

Târgul “Mărțișor Antreprenor” este o inițiativă marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii să învețe să fie antreprenori și lideri, să gândească și să administreze propria afacere.

Prezența jurnaliștilor la eveniment se face în baza înregistrării până vineri, ora 20.00, la adresa de email anamaria.onisei@omavision.ro . Accesul cu camerele de filmat și aparatul de fotografiat este permis.

Despre STEP BY STEP:

Din 1994, Alternativa Educaţională Step by Step promovată de Centrul de Educație și Dezvoltare Profesională (CEDP) se aplică în 40 de judeţe din România, în creşe, grădiniţe şi clase din învăţământul primar și gimnazial.

În anul  şcolar curent 2014-2015  alternativa funcţionează în 40 de judeţe cu 600 de  clase pentru nivelul primar şi  aproximativ 11.000 de elevi.

În anul 2000, CEDP a creat prima gradiniţă particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step, centru model de bune practici în ceea ce priveşte educaţia timpurie, Grădiniţa Bambi.  www.bambistepbystep.ro

Din 2005, ca o continuare a eforturilor de promovare a conceptului de educaţie timpurie, CEDP completează spaţiul educaţional şi literar cu primul târg de carte pentru copii, MiniLibri – spectacolul cărţii pentru copii. www.minilibri.ro

Din 2007, CEDP promovează cel mai inovativ program de educaţie complementară, FasTracKids www.ftk.ro

Din 2012, CEDP a creat prima școala particulară care aplică metodologia Step by Step, un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educația de calitate la nivelul învățământului primar și gimnazial, Școala Gimnazială Step by Step, autorizată prin OMECTS 5893/27.09.2012 pentru nivel primar și OMECTS 5490 din 15.11.2013 pentru nivel gimnazial. www.scoalastepbystep.ro

Curriculum naţional pentru învăţământul primar prinde viaţă prin intermediul aplicării metodologiei alternative Step by Step (activităţile desfăşurându-se în centre de activitate: Centrul de Scriere, Bibliotecă, Matematică, Ştiinţă, Arte şi Construcţii). Curriculum naţional pentru gimnaziu este aplicat cu utilizarea principiilor alternativei Step by Step (metode activ-participative de predare-învăţare-evaluare, individualizarea învățării), activităţile desfăşurându-se atât în grupuri mici cât şi individual, interactiv, cu accent pe interesul pentru cunoaştere şi învăţare continuă.

scoalastepbystep.ro | www.facebook.com/scoalastepbystep

Step by Step – Educat pentru a reuși!

Număr de vizualizări :971


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro