Ştefan Bănică, în comedia excepţională “Desculţ în parc”

feb. 27th, 2015 | By | Category: Eveniment

Comedia de succes “Desculţ în parc”, în regia lui Ştefan Bănică, avându-i ca protagonişti pe Ştefan Bănică, Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu, Ileana Cernat şi Şerban Georgevici, îşi continuă periplul prin ţară şi ajunge în luna martie în alte patru oraşe. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul spectacolelor. Acestea vor avea loc astfel: 10 martie 2015– PITEȘTI, 16 martie 2015 – IAŞI, 17 martie 2015 – BUZĂU, 23 martie 2015– BUCUREŞTI. Spectacolele încep la ora 19.00. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi pe site-ul www.vandbilete.ro.

„Spectacolul „Desculţ în parc” este reluat într-o altă distribuţie, alături de mine şi de veterana Ileana Cernat, i-am cooptat pe Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu şi Şerban Georgevici. Şi cred că acest spectacol este acum mai proaspăt ca niciodată. Vă invit să veniţi la teatru!”, a declarat Ştefan Bănică.

“Desculţ în parc” este o comedie excepţională, scrisă în anul 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon. Piesa s-a jucat mai întâi cu mare succes pe Broadway, mai apoi în întreaga lume. În anul 1967 piesa a fost ecranizată într-o distribuţie de excepţie – în rolurile principale: Robert Redford şi Jane Fonda – scenariul filmului fiind scris de însuşi autorul piesei.

În 1968, pentru „Desculţ în parc”, Neil Simon este nominalizat la premiile Writer Guild of America pentru cel mai bun scriitor american de comedie.

Vrei să petreci o seară frumoasă, presărată cu multe hohote de râs? Atunci vino împreună cu cei dragi să vezi comedia “Desculţ în parc” şi n-o să-ţi pară rău!

Număr de vizualizări :4047


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro