Sergiu Alex lansează ”Muzică în noapte”

feb. 17th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Radio România Cluj, Wörwag Pharma și Editura Şcoala Ardeleană vă invită joi, 19 februarie 2015, ora 13.00, la Radio Cluj, Sala de concerte, la lansarea volumului ”Muzică în noapte”, de Sergiu Alex. O reverenţă muzicii adevărate, la o aniversare: Incursiuni de meloman, 20 de ani. Despre carte și autor vor vorbi: Bogdan Roşca, Manager Radio; Aurel Sasu, scriitor; Horia Bădescu, scriitor; Ioan-Pavel Azap, scriitor; Vasile George Dâncu, editor. În cadrul evenimentului, Sergiu Alex va prezenta un concert multimedia. Primii 100 de cititori-ascultători vor primi în dar un CD original, cu muzica Incursiunilor, oferite de autori consacraţi, autorului. Intrarea este liberă.

Jurnalist, scriitor şi traducător, Sergiu Alex (Constantin Ivaneş, numele real) este şi omul care – de-a lungul anilor – pune piatră peste piatră la templul pe care, tenace, îl înalţă bunului gust muzical. Şi o face nu pentru sine, ci pentru ascultătorul sau cititorul anonim, care deţine o calitate de nepreţuit: iubirea pentru muzica adevărată. De la microfonul emisiunii Incursiuni de meloman, devenită, de atâta timp, un brand la Radio Cluj, el explică, exemplifică, laudă sau critică, „cheltuindu-se” în inspirate eseuri – ca şi cele din această carte – care, toate, pun pe gânduri. De mulţi ani este un exigent cronicar la Zone Music Reporter (SUA), fiind în contact direct cu artiştii consacraţi ai lumii, dar şi cu cei care aspiră la notorietate. Şi asta tot în beneficiul ascultătorului care, tânjind după muzica adevărată, a învăţat cum să repudieze aluviunile de prost gust colectate şi difuzate iresponsabil de media din România. ”Muzică în noapte” devine astfel un ghid onest, obiectiv şi preţios pentru sufletul tuturor acelora care doresc a avea ca ţintă muzica de calitate. Adică cea care înalţă!

Număr de vizualizări :1045


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro