Expoziția „Flori și peisaje”, la ICR Tel Aviv

feb. 4th, 2015 | By | Category: Eveniment

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv anunță expoziția „Flori și peisaje”, care cuprinde acuarele și desene realizate de Livia Kessler în urma călătoriilor de documentare și creație în România. Expoziția poate fi vizionată de luni până joi între orele 10:00 – 16:00, la sediul ICR Tel Aviv, B-dul Shaul Hamelech 8, etaj 6, în perioada 3 februarie – 5 martie 2015.

Livia Kessler s-a născut în România. A studiat desen și ilustrație pentru proiectare în SUA, la Los Angeles Technical College in California. A studiat desen și pictură la Bonn (Germania) cu Manfred Weill la „Volkhochschulle” și cu I.Ogen. A participat la numeroase tabere de creație pentru entuziaștii picturii en plein air în Israel, Germania, SUA (Hawaii și California) și România. În cadrul asociației ”Tzeva BaTeva – Culoare în Natură”, care cuprinde peste 100 de entuziaști ai picturii en plein air, a organizat sau a colaborat la organizarea a numeroase expoziții în Israel, cea mai recentă fiind expoziția dedicată Zilei Naționale a României „România și Israel în culorile naturii” la sediul ICR Tel Aviv în decembrie 2014. De asemenea, d-na Kessler a realizat ilustrații și coperți de carte pentru editura „Persona” și unele periodice din Israel.

Pagina evenimentului: www.icr.ro/liviakessler_ro.

Număr de vizualizări :979


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro