Concert AG Weinberger dedicat îndrăgostiților

feb. 10th, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 14 februarie 2015, ora 20:00,  la Green Hours Jazz – Café, AG Weinberger te invită la concertul acustic “Gringo is love”. Considerat de către B.B. King un chitarist de cea mai înaltă clasă, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy în 2006.  Considerat de către critici Mr. Blues al României, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

AG Weinberger alias Gringo de România te aşteaptă la recitalul acustic GRINGO IS LOVE.

Vino să te bucuri de muzică bună, să asculţi cele mai frumoase piese de dragoste adunate într-un concert de colecţie, vino să asculţi aceste bijuterii muzicale pe care în Romania doar AG Weinberger ţi le cântă!

GRINGO IS LOVE e un concert unic, presărat cu poveşti inedite despre mari artişti de blues sau jazz dar şi amintiri de suflet ale întâlnirilor avute cu mari muzicieni ai lumii pe care AG Weinberger i-a cunoscut în cei şapte ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii. Muzica ne aduce  mai aproape de sinele nostru!

Green Hours Jazz – Cafe, Calea Victoriei nr. 121

Rezervări la concerte@greenhours.ro şi la telefon 0788 452 485

Număr de vizualizări :935


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro