”Gringo Reloaded”- concert acustic AG Weinberger

feb. 17th, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 20 februarie 2015, ora 20:00, la Serendipity Art, Coffee&Tea, AG Weinberger alias Gringo de România te aşteaptă la recitalul acustic ”Gringo Reloaded”. Considerat de către B.B. King un chitarist de cea mai înaltă clasă, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy în 2006. Considerat de către critici Mr. Blues al României, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credinţă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România. ”Gringo Reloaded” este un concert unic, presărat cu poveşti inedite despre mari artişti de blues sau jazz dar şi amintiri de suflet ale întâlnirilor avute cu mari muzicieni ai lumii pe care AG Weinberger i-a cunoscut în cei şapte ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii.

Vino să te bucuri de muzică bună, să asculţi cele mai frumoase piese de dragoste adunate într-un concert de colecţie, vino să asculţi aceste bijuterii muzicale pe care în România doar AG Weinberger ţi le cântă!

Muzica ne aduce mai aproape de sinele nostru!

Vineri, 20 februarie 2015, ora 20:00 – GRINGO RELOADED

Serendipity Art, Coffee&Tea, str. Dumbrava Roşie nr. 12

Rezervări la events@serendipity-tea.ro

şi la telefon 0743 283 342

Număr de vizualizări :1116


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro