“Orașul de deasupra”, de Nicoleta Tudor

feb. 13th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Bibliocarti.com semnalează apariția cărții “Orașul de deasupra”, a doua carte din seria “Cercurile mistice”. Prima parte a fost publicată în 2013 la Ex Libris Universalis, iar a doua fiind lansată în 24 ianuarie 2015. Autoarea preconizează că a treia carte din serie va apărea pe la jumătatea anului viitor, iar titlul cărții va fi “Toria”.

“Orașul de deasupra” este o carte pe care nu te plictisești să o lecturezi, datorită dinamicii acțiunii, o amprentă personală a autorului. Cartea are un mare corespondent în realitate. Acțiunea în sine, cât și personajele. Majoritatea personajelor sunt inspirate de persoane din viața Nicoletei. Cât despre locuri… Nicoleta adoră marea, stațiunea 2 Mai, unde își petrece cel puțin o săptămână pe an. De altfel, întâlnirea Mădălinei cu Naum, pe malul mării, la 2 Mai, a scris-o chiar în acel loc. Pe terasa de la malul mării, unde are loc acțiunea în carte.

A doua carte din seria „Cercurile Mistice” dezvăluie pendularea tinerei Mădălina, fiica Mariei și a lui Matei, între două mari iubiri. O iubire pământeană poate străbate timpul și spațiul? Platforma editorială Self Publishing.

Citește și interviul autorului de aici.

Număr de vizualizări :1175


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro