Miruna Vlada, alături de Ana Maria Galea și Daniel Csikos, la J`Ai Bistrot

ian. 28th, 2015 | By | Category: Proiecte

Vineri și sâmbătă, 6 și 7 februarie 2015, la J`Ai Bistrot din București (Calea Griviței 55), va avea loc un eveniment de jazz și poezie, o combinație experiment între piesele de pe albumul de debut ale jazzistei Ana Maria Galea, ”I know you by heart”, și puternicele versuri ale ultimului volum al autoarei Miruna Vlada, ”Bosnia.Partaj”. Atmosfera va fi întregită și de pianul lui Daniel Csikos.

Despre volumul Mirunei Vlada, într-o cronică recentă, Radu Vancu spunea că „Poezia ei e o Bosnie devastată & splendidă, după cum Bosnia ei e un poem devastat & splendid. Dincolo de asta, important mi se pare că, printr-o astfel de înţelegere a poeziei ca empatie pentru marginalii distruşi de Istorie, Miruna Vlada reabilitează, în sfârşit, la noi conceptul de poezie politică. Cea mai bună carte a ei, fără dubiu.”

Evenimentul va avea loc în două seri:
vineri la ora 19.00 și sâmbătă la ora 18.00.

Locurile sunt limitate.

Număr de vizualizări :1245


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro