Salonul Internațional de Artă Fotografică al României, ediția a 19-a

dec. 16th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 18 decembrie 2014, ora 18:00, la Muzeul Municipiului București, Asociația Artiștilor Fotografi din România vă invită la Palatul Suțu, la vernisajul celei de-a 19-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică al României. Această ediție a fost deschisă fotografilor amatori sau profesioniști din întreaga lume care au fost invitați să participe cu imagini digitale, digitalizate color, sau alb-negru. Salonul se desfășoară sub patronajul FIAP și  AAFR nr 25/2014.

Vernisajul Salonului va fi urmat de Gala de premiere a participantilor, după cum urmează:

– medalii FIAP de aur, argint și bronz + 6 mențiuni FIAP

– medalii AAFR de aur, argint și bronz + 6 mențiuni AAFR

– diploma specială FIAP pentru ”cel mai bun autor”.

Salonul se desfășoară potrivit normelor FIAP și AAFR

Artistul fotograf care are cele mai multe acceptări în Salon este declarat ”best author” iar numele său va fi menționat în catalogul Salonului. În cazul în care vor fi doi sau mai mulți autori cu același număr de acceptări, juriul va lua o decizie irevocabilă.

Salonul Internațional de Artă Fotografică al României este organizat de Asociația Artiștilor Fotografi din România în parteneriat cu Muzeul Municipiului București.

web: www.muzeulbucurestiului.ro

facebook.com/MuzeulMunicipiuluiBucuresti

Număr de vizualizări :846


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro