Revelion la Opera Națională București

dec. 15th, 2014 | By | Category: Eveniment

Ultima noapte a anului 2014 va fi sărbătorită la Opera Națională București printr-un dublu eveniment de excepție realizat într-un autentic stil românesc: Concert de Anul Nou și Petrecere de Revelion. Astfel, pe 31 decembrie 2014, începând cu ora 20.00, iubitorii de muzică clasică, și nu numai, sunt invitați în Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou. Într-o atmosferă de sărbătoare, soliști instrumentişti şi membri ai corului instituției vor aduce în prim plan momente îndrăgite din lucrări cu sonorități românești, prezentate publicului în cadrul unei suite de creații simfonice şi corale, intercalate cu partituri concertante pentru pian şi pentru vioară.

După încheierea Concertului, seara va continua în elegantele foaiere și saloane ale Operei Naționale București cu petrecerea de Revelion. Aici, invitații se vor putea delecta cu bucate alese și băuturi fine, meniul fiind disponibil și în variantă vegetariană dar și pentru copii, și inspirat din rafinamentul bucătăriei boierești de altadată. Numeroase momente de muzică live vor contribui la reușita acestei seri, iar trecerea în Noul An va fi marcată printr-un eveniment special desfășurat pe Esplanada Operei Naționale București.

Biletele pentru Concertul de Anul Nou dar și pachetele pentru Revelion la Opera care includ biletul la concert dar și accesul la petrecerea de dupa pot fi achiziţionate online la adresa tickets.operanb.ro şi în reţeaua bilet.ro (lista punctelor de vânzare din reţeaua bilet.ro de unde se pot achiziţiona sau ridica biletele rezervate sau plătite poate fi accesată la www.bilet.ro/outlets.php), precum şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00 şi 15.00-19.00.

Informații suplimentare despre Revelion la Operă:

www.operanb.ro sau tel 0743 263 446 – Ruxandra Ștefu.

Număr de vizualizări :975


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro