Premiile Creativității ARCUB- UNATC 2014

dec. 9th, 2014 | By | Category: Eveniment

Vineri, 12 decembrie 2014, ora 17.00, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” vă invită la ceremonia de decernare a Premiilor Creativității ARCUB – UNATC. Evenimentul va avea loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77),  sala Ileana Berlogea. Premiile Creativității ARCUB – UNATC se acordă pentru a redescoperi și reevalua capacitatea mediului universitar de a determina noi direcții de gândire și creație. Universitari din toate generațiile dovedesc permanent o miraculoasă creativitate conceptuală și aplicativă, dezvoltând procese evolutive și noi perspective revoluționare în câmpuri de activitate de maximă deschidere cognitivă. A selecta pentru a pune în evidență noi contribuții ale unor personalități ce pot remodela viziunea asupra cunoașterii în universitatea contemporană constituie o misiune pe care UNATC, în colaborare cu universitățile partenere în acest proiect, și-o asumă. Domeniile sunt stabilite de  UNATC împreună cu universitățile partenere și includ: artele vizuale și plastice, construcțiile, arhitectura, medicina, comunicarea, cibernetica, ingineria. Câștigătorii sunt desemnați de universitățile partenere și, prin premiile decernate, UNATC împreună cu ARCUB confirmă public valoarea unor realizări și inovații importante. La festivitatea de premiere vor participa studenți și cadre didactice din majoritatea universităților bucureștene, personalități și jurnaliști.

Agențiadecarte.ro vă prezintă programul evenimentului:

Ora 17:00 – spectacol de teatru „Scaunele / Lecția” de Eugene Ionesco

coordonator proiect – prof. univ. dr. Valeria Sitaru. Din distribuție fac parte studenții de la Master, anul II, Arta Actorului (Anghel Damian, Mădălina Craiu. Costin Dogioiu, Ioana Chițu, Ana Udroiu). Spectacolul se joacă în limba engleză.

Ora 18:30 – Festivitatea de premiere.

www.unatc.ro

Număr de vizualizări :881


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro