Marele premiu al campaniei “Pașaport spre înţelepciune”, o bibliotecă plină cu cărţi, a ajuns la Giulia-Nicoletta chiar de Moș Nicolae!

dec. 10th, 2014 | By | Category: Postcard

Marele premiu al campaniei “Pașaport spre înţelepciune”, organizată de Alexandria Librării în toamna acestui an- o bibliotecă plină cu cărţi- a ajuns acasă la câștigatoare, în județul Neamț, chiar de Moș Nicolae. Bucuria și emoția micuței câștigătoare de 8 ani, OCHIANA GIULIA-NICOLETTA, la vederea echipei Alexandria Librării care tocmai terminase de aranjat și ultimele cărți pe rafturile bibliotecii nu au fost depășite decât de nerăbdarea și curiozitatea de a descoperi și citi seria de enciclopedii de pe raftul de sus al bibliotecii. A promis să ne transmită periodic cele mai frumoase citate și cele mai interesante descoperiri pe care le va face în lumea bibliotecii de la Alexandria.

Cărțile cu care a fost dotată biblioteca au fost oferite de partenerii noștri: Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House, care au ținut să-i dăruiască micuței câștigătoare cele mai frumoase povești ale copilăriei și adolescenței.

Alexandria Librării o felicită și pe Giulia-Nicoletta și pe ceilalți câștigători ai campaniei “Pașaport spre înţelepciune” și îi încurajează și pe ceilalți participanți să-și încerce norocul și la viitoarele campanii organizate de Alexandria Librării.

Alexandria Librării. Din 1950 îți pregătim ghiozdanul.

Suntem mândri de asta și îți dorim “Sărbători bucuroase!”

Număr de vizualizări :1214


One Comment to “Marele premiu al campaniei “Pașaport spre înţelepciune”, o bibliotecă plină cu cărţi, a ajuns la Giulia-Nicoletta chiar de Moș Nicolae!”

  1. OCHIANA GIULIA NICOLETTA spune:

    VA MULTUMESC DIN SUFLET DIN NOU SI VREAU SA VA ANUNT CA AM TERMINAT SA CITESC CARTEA LUMEA ANIMALELOR A FOST FOARTE INTERESANTA APROPO STIIATI CA SI O RECOMAND SI CELOR LALTI COPII. SI CARTEA NU STIAM CA RECHINII ISI SCHIMBA MEREU DINTII CARE DE ASEMENEA ESTE FOARTE FOARTE INTERESANTA SI VA PROMIT CA AM SA LAS CATE UN COMENTARIU LA FIECARE CARTE CITITA DIN BIBLIOTECA CASTIGATA VA MULTUMESC SI VA UREZ SARBATORI FERICITE

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro