Liza Vicol Günther- Expoziția de fotografie ”Acasă în India”

dec. 8th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 6 decembrie 2014- 6 ianuarie 2015, la Librăria Cărturești ( Mercy nr.7, Timișoara), poate fi vizitată expoziția de fotografie Liza Vicol Günther, ”Acasă în India”.

Timp de o lună, India poate fi considerată o a doua casă, la Cărtureşti Mercy, prin intermediul fotografiilor realizate de Liza Vicol Günther. Rajasthan, Punjab, Kerala, Haryana sunt doar câteva din zonele străbătute la pas de Liza Vicol Günther, de-a lungul celor patru călătorii ale sale pe meleaguri indiene. Aceasta a încercat să pătrundă în zone mai puţin explorate – cum ar fi deşertul Thar-, a trecut pragul caselor unor oameni simpli, a stat la poveşti cu ei şi a încercat să zugrăvească viaţa acestora prin lentila aparatului de fotografiat.

Număr de vizualizări :932


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro