Laura Grünberg lansează „Să creștem mici”

dec. 18th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 19 decembrie 2014, de la ora 18.00, Editura Arthur vă invită la Libraria Bastilia (Piața Romană nr. 5, București), la evenimentul de lansare a cărții „Să creștem mici” de Laura Grünberg. Participă: oameni mari, plutitori sau pufoşi: Adina Popescu, Florentina Sâmihăian, Alexandru Ciubotariu, Adrian Miroiu şi Maximilian Marinescu.

Toți copiii vor să devină oameni mari. Dar știați că unii oameni vor să rămână copii și nu pot? Știați că a crește prea mare (nu în înălțime!) poate fi periculos pentru orice om, dar și pentru omenire? Ați auzit de oamenii-codiță, de plutitori, de pufoși, de omari şi de omici?

Iată o carte despre felul în care niște copii isteți pot să-i ajute pe oamenii mari să nu crească în exces. Veţi găsi aici fel de fel de propuneri ingenioase de combatere a omaritei – boala crescutului excesiv la oameni –, un „Ghid de crescut mic”, cu teste de evaluare a bolii și cu exerciții de combatere a ei, dar și o bandă desenată!

„Să creştem mici” este o carte pentru cei mici care trebuie neapărat citită de cei (prea) mari.

Facebook event: www.facebook.com/events/1475763702679748/

Număr de vizualizări :1507


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro